Shutterstock - Art Konovalov

Shutterstock - Art Konovalov

Range Rover meest geschikte auto voor dit dichtbevolkte, dichtbebouwde, platte en versteende land

Het is een auto die in veel Nederlandse wijken te zien is: de Range Rover. En dat is logisch, want deze auto van vijf bij twee meter is het meest geschikt voor dit dichtbevolkte, dichtbebouwde, platte en versteende land waar we in leven.

Monique (55) is eigenaresse van zo’n auto. “Het is geweldig. Als ik door de 9 straatjes rijd in Amsterdam kan ik vanuit mijn Range Rover een beetje het overzicht houden. Er krioelt van alles daar beneden: scooters, fietsers, mensen die lopen. Noem het maar op.” 

En daar blijft het volgens Monique nog niet eens bij. “De auto is ook erg veilig: een keer had ik een fietser aangereden, maar daar kwam ik pas achter toen ik thuis was. Niks van gemerkt, zo stevig zit deze jongen in elkaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *