Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Dit is de route die jouw pen heeft afgelegd nadat je hem uitleende in de klas maar daarna nooit meer terugzag

Je kent het wel: je leent een pen uit aan een klasgenoot en vervolgens krijg je hem nooit meer terug. Maar ben je ooit benieuwd geweest wat er na dat moment allemaal met je pen gebeurd is? Wij hebben het in kaart gebracht!

1. Je gaf je pen aan een klasgenoot tijdens Maatschappijleer.

2. Die klasgenoot gooide de pen de volgende les in het systeemplafond van lokaal N12 tijdens een veel te saaie uitleg over de Stelling van Pythagoras.

3. De conciërge vond een paar weken later de pen toen hij zijn geheime opslag vrouwenblaadjes daar pakte en nam hem uit schaamte vervolgens mee naar huis.

4. Bij de conciërge thuis heeft de pen een maand lang op tafel gelegen en heeft daar diverse Sudoku-puzzels ingevuld voor zijn vrouw Corrie.

5. De pen verliet het huis pas toen Corrie hem meenam toen zij met haar vriendinnen naar een concert van Tino Martin ging.

6. Corrie liet Tino Martin haar buik en cd’s signeren met de pen en vergat in haar geluksmoment de pen terug te vragen waardoor deze vervolgens in Tino’s borstzak verdween.

7. De pen heeft die avond nog een tiental ledematen gesigneerd op verschillende Hollandse feesten in het hele land en ging vervolgens mee naar het huis van Tino.

8. Dit was ook het moment dat de pen eigenlijk geen pen meer wilde zijn en even inkt weigerde te geven. Tino heeft de pen wel weer bereid gevonden te blijven bestaan door hem even over de zool van zijn gelakte schoen te krassen.

9. Tino vloog de dag erna nog wel met de pen naar Ibiza, maar verloor deze al snel uit het oog. Het was een korte, maar krachtige relatie tussen de twee geweest. De pen heeft vervolgens lang mogen nagenieten en huilen in het buidelzakje van de stoel in het vliegtuig.

10. Zo’n twee jaar later werd de pen door een verveelde kleuter gevonden die er gedurende de rest van de vlucht op kauwde en even later op tafel liet liggen in een wegrestaurant tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten.

11. Een serveerster die doordat ze brak aankwam op werk geen pen mee had genomen heeft vervolgens een dag lang de bestellingen met de pen opgenomen.

12. De serveerster nam de pen mee naar huis en vertrok de volgende dag voor een vakantie naar Amsterdam. Het moment dat de pen weer binnen een straal van 250 meter terug bij jou is geweest!

13. Tussen een ontmoeting met jou en de pen is het helaas niet gekomen, want een paar dagen later is de pen samen met de serveerster vertrokken voor haar tweede deel van de vakantie in Berlijn.

14. In Berlijn heeft de pen veel plekken bezocht: de Berlijnse Muur, Brandenburger Tor, de TV toren en last but not least de Berghain.

15. Helaas is de pen na deze laatste bestemming spoorloos verdwenen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Da’s helemaal niet waar. Ik had mijn naam op een papiertje in de pen geduwd en ik kreeg hem dan ook vijfentwintig jaar later mooi terug uit Thailand waar hij aanspoelde. Ik heb nu wel een proces tegen de afzender geopend want er was wat inkt uit zo zag ik.

Reageer
gravatar

Ik las in de Taptoe van vorige week dat mijn pen op station Norddeich Mole terecht is gekomen. Hopelijk vlogt Julien daar snel over want ikzelf heb daar het geld nu niet voor.

Reageer