Shutterstock

Shutterstock

Bagels & Beans uit elkaar

‘Ik wens Bagels veel succes zonder mij’

Triest nieuws uit de detailhandelsector. Bagels & Beans zijn uit elkaar. Voor de consument komt het als een complete verrassing, maar ingewijden wisten dat het al langer niet boterde tussen de twee. 

“Ik snap dat het voor veel mensen heel plotseling komt. Van de buitenkant lijken we zo’n gouden koppel, maar mensen zien ons niet wanneer er niemand bij is”, vertelt Beans. “En dat waren juist de momenten dat het slecht ging tussen ons. Steeds slechter. Heel slecht eigenlijk.”

“Uiteindelijk zijn we gewoon veel te verschillend”, concludeert Bagels. “In het begin denk je dan nog ‘dan vullen we elkaar juist goed aan’, maar na een aantal jaar samen levert dat juist alleen maar frictie op. We zijn naïef geweest. Zelfs een blinde kan nog zien dat Bagels & Beans niet bij elkaar passen. Alsof je een chihuahua laat paren met een Deense Dog.”

Beans haalt de schouders op als we de woorden van Bagels voorleggen. “Dat mag ‘ie vinden natuurlijk. Maar uiteindelijk was onze relatie een grote Bagels-show. Daar moest alles om draaien. Terwijl Bagels zonder mij niets voorstelt. Al die aandacht kreeg ‘ie omdat ik er altijd bij was. Anders had niemand naar Bagels omgekeken. Dat weet ‘ie donders goed. Ik wens Bagels veel succes zonder mij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

als Vroom en Dreesman uit elkaar gegaan waren hadden we nog steeds de V & D in onze winkelstraten. Wie wil er nu niet kleding kopen bij Vroom? Ook zondags open!

Reageer
gravatar

Altijd spijtig zo’n scheiding.
Dat zul je nooit zien bij de heilige twee-eenheid HOY Rookworsten en Luycks mosterd. Die verbintenis is voor de eeuwigheid.

Reageer