eldar nurkovic - Shutterstock

eldar nurkovic - Shutterstock

Storing in zelfbeeld gebruikers van Facebook en Instagram nog niet opgelost

'Berichtgeving Facebook dat alles weer oké is niet juist’

Door een grote storing lag gisteravond alles van en rondom Facebook plat. Even voor middernacht onze tijd meldde het bedrijf weer alles opgelost te hebben, maar dit bleek achteraf niet helemaal waar. Zo zou de storing in het zelfbeeld van gebruikers van Facebook en Instagram nog altijd niet zijn opgelost.

“Op allestoringen.nl is het niet te zien, maar ik krijg uit diverse hoeken nog signalen dat de meeste storingen in het zelfbeeld van gebruikers van deze apps nog niet is opgelost”, legt psycholoog Wouter Vristman uit. “Leuk en aardig dat ze het meeste hebben verholpen, maar het lijkt mij wel zo netjes dat ze meteen alles weer op de rails krijgen. Wel zo netjes.”

Het is niet de eerste keer dat over deze storing Facebook het nieuws haalde. “Het is een terugkerende storing, dus ik snap niet dat Facebook hier geen werk van maakt. Zeker omdat de onderzoeken duidelijk maken waardoor het steeds mis gaat. Tijd voor actie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *