Pro Shots / Jasper Ruhe

Pro Shots / Jasper Ruhe

Het is niet meer de vraag óf Ajax wint, maar of Ajax wínt

'Utrecht-thuis exemplarisch voor nieuwe status'

Met een formidabele verliespartij in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht onderstreepte Ajax nog maar eens haar nieuwe status in de Eredivisie. Waar Amsterdamse fans vroeger vooral naar de Arena kwamen om te controleren of er wel werd gewonnen, lijkt Ajax nu in een realiteit beland waarin het nog maar de vraag is of Ajax überhaupt wint. Na de interlandbreak wacht een bezoek aan SC Heerenveen, waar het zomaar 4-1, 1-4 of zelfs 0-0 kan worden.

Fans zijn in de wolken met de nieuwste ontwikkelingen: "De tussendoortjes in Europa kennen we nu wel. Nederlands voetbal, daar gaat het om. De Eredivisie bewijst maar weer eens dat het prima een maatje te groot kan zijn voor Ajax. Mooi, een gezonde ontwikkeling."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *