NOS

NOS

De photofinish is binnen: iets of iemand onder de modder wint Parijs-Roubaix

Zojuist is 118e editie van Parijs-Roubaix verreden. Even na vijven kwam er na een lange helletocht van 257 kilometer een hoopje modder de finish over. In het stadionnetje wisten de aanwezige mensen nog niet precies wat ze moesten doen met juichen. Gelukkig bracht niet veel later de photofinish meer duidelijkheid: iets of iemand onder de modder wint Parijs-Roubaix.

Op sociale media lopen de speculaties uiteen. Zo denkt wieleranalist Thijs Zonneveld zeker te weten dat het Wout van Aert moet zijn. “Ik zag iets van een gele glimp en een blauw stukje band. Of reden ze daar vandaag niet mee? Naja ik had het eerder vandaag ook al voorspeld hé: kans op MODDERZZZZ.”

De organisatie heeft laten weten dat er een hogedrukreiniger naar de finish onderweg is om de modder schoon te spuiten en er dadelijk een naam tijdens de huldiging omgeroepen kan worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na afloop lag er een of andere Italiaan op het veld minutenlang hard te blèren omdat ook hij niet heeft kunnen zien of de meet überhaupt werd behaald. Er was hem namelijk in onvervalst Nederlands te verstaan gegeven dat ‘ie in Moeskroen naar adem lag te happen. Toen ‘ie antwoord wilde geven, werd er door iemand een Kärcherspuit in zijn bakkes gestopt. Over drie weken wordt de definitieve uitslag bekendgemaakt. Er wordt aan gewerkt, belooft.

Reageer