Youtube: AT5 / NOS

Youtube: AT5 / NOS

Restaurant Waku Waku steekt Donnie en René Froger naar de kroon: eerst die bon en nu twéé ton gepakt!

Je hebt altijd baas boven baas. Donnie en René Froger maakten met enige trots melding van het feit dat zij die bon, maar ook een ton hadden gepakt. Zij kunnen echter niet op tegen Waku Waku, het Utrechtse restaurant dat eerst die bon en daarna twéé ton pakte.

Fans van Donnie vinden dat dit niet telt, omdat de twee ton die het restaurant heeft gepakt afkomstig is van een crowdfundingsactie. Waku Waku heeft daar maling aan en zette vandaag trots een video op YouTube. Donnie zelf toonde zich een waardig verliezer en postte direct een comment: “Lekker gap.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het ligt voor de om hand de fratsen van Wak Waku te hekelen.

Overigens een fantastisch idee van dat horecabedrijf om ruimschoots in het nieuws te komen, en om een geldinzameling te bedenken om flink te verdienen.

Ook de lieden die met hun giften hier met beide voeten intrapten verdient spot.

Helaas gaat Jaap een andere weg uit, die vrijwel onbegrijpelijk is. Geen sterren dus.

Reageer
gravatar

‘Crowdfundingsactie” lijkt iets heel bijzonders. Bedoeld wordt niets meer of minder dan een ‘inzamelingsactie’, maar aan zo’n duidelijke actie haal je tegenwoordig geen cent meer op.

Crowdfunding heeft overigens oorspronkelijk de betekenis van ‘fondsvorming’, bijvoorbeeld voor het oprichten van een onderneming.

Reageer
gravatar

Als je elke maand een extra inkomen wilt verdienen… zoek dan niet verder! Dit is een geweldige kans voor iedereen om $ 22.537 tot $ 29.468 per maand te verdienen terwijl ze in hun vrije tijd op hun thuiscomputer werken … Ik doe dit voor 2 maanden en vorige maand verdiende ik mijn eerste salaris! !!! Meer informatie over deze website…

>>>>>>>>> https://earningforusahere.gq/home-jobs-here

Reageer
gravatar

We hebben ook al € 188.000 binnen aan staatssteun.
De tent draait als een dolle!

Het alternatieve gedachtegoed loont.
Overigens zijn wij tegen overheidsbemoeienis.