Shutterstock: Sky Cinema

Shutterstock: Sky Cinema

Huwelijk daalt in waarde nadat Elon Musk en Grimes uit elkaar gaan

‘Nu niet in relatie investeren’

Elon Musk en Grimes hebben laten weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. De waarde van het huwelijk is daarmee minder waard dan ooit. Veel mensen zich nu af: moet je nu nog wel in je relatie investeren?

“Nu is niet de tijd om in je relatie te investeren nee”, zegt relatiedeskundige Denise van Engelen. “Voor iedereen die al in hun relatie heeft geïnvesteerd is het even enorm balen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om eruit te stappen en je verlies te nemen. Of je wacht tot het weer een beetje beter wordt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★

Niet iedereen weet wie Grimes (Claire Elise Boucher 33) is. Dat had wel even vermeld mogen worden. Het is een Canadese snollebol die meent te kunnen zingen.

Evenmin is het waarschijnlijk voor vele lezers niet direct duidelijk, dat een vergelijking wordt gemaakt van de scheiding van Elon Musk met de malle wijze waarop hij omgaat met een ‘elektronisch geld’.

Daarom twee sterren in mindering.

Reageer