Pro Shots / Ed van de Pol

Pro Shots / Ed van de Pol

Robert Eenhoorn trots: ‘Met deze crisis zijn we eindelijk het nieuwe Feyenoord’

AZ-directeur Robert Eenhoorn heeft vandaag aangegeven trots te zijn op de stappen die zijn club maakt. “Al jarenlang probeert AZ een plekje te bemachtigen in de traditionele top drie. Ajax en PSV hebben we nog niet ingehaald, maar met deze huidige crisis laten we zien dat we wel degelijk het nieuwe Feyenoord zijn.”

AZ staat na vijf wedstrijden op de 17e plaats in de Eredivisie. “We merken dat onze status nog wel wat wennen is voor alle betrokkenen. Er is nog geen clubgebouw bestormd en de spelers zijn ook nog niet in opstand gekomen. Maar toch, zo’n sportieve crisis is een duidelijk teken dat we Feyenoords plek hebben ingenomen.” Eenhoorn benadrukt tot slot nog het belang van oud-trainer Arne Slot. “Als Arne niet naar Rotterdam was vertrokken, zouden we waarschijnlijk niet op deze positie staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *