Shutterstock /  antoniodiaz

Shutterstock / antoniodiaz

Miranda houdt zielsveel van Edwin omdat ze geen andere woonruimte kan vinden

De 24-jarige Miranda is stapelverliefd op Edwin. Zij kan namelijk geen ander huis vinden. “Ik hou ontzettend veel van mijn lieve Eddiepeddie, de woningmarkt zit volledig op slot”, zegt Miranda. “Het is soms vreemd om te merken dat je zoveel van iemand kan houden en ik ook nog minstens vijf jaar moet wachten voor ik überhaupt kan reageren op sociale huurwoningen.”

Natuurlijk is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn tussen het prille stel dat in oktober zeven jaar bij elkaar is. “We hebben het soms moeilijk, maar dat hoort bij een relatie he. Uiteindelijk gaat het erom dat je heel veel van elkaar houdt, en dat je anders bij je ouders op zolder moet slapen.”

“Het geheim waarom het tussen ons zo goed werkt? Laat ik het erop houden dat ik vaak aan de dood denk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even iets taalkundigs: is het nu HET massacre of DE massacre ? Ach, wat maakt het uit, als er maar de nodige huizen vrijkomen en de vraag naar benzine en gas zodanig afneemt dat de prijzen flink dalen.

Reageer