Man vraagt of hij nog ergens een vage kennis kan helpen verhuizen

‘Het mag weer!’

De 31-jarige Huib heeft vandaag al zijn oude contacten uit zijn telefoon een berichtje gestuurd. Hij heeft namelijk een bestelbusje, dus als er nog iemand is die hij jaren niet heeft gesproken en nu kan helpen met verhuizen, dan graag! 

“Het mag weer he”, zegt Huib. Hij is dolblij dat je weer met meerdere mensen tegelijk mag afspreken, en hoopt daarom dat hij zijn hele weekend de meubels kan sjouwen van iemand met wie hij ooit in Frankrijk op de camping stond. “Als jullie zelf nog iemand kennen, is het ook goed. Ik rij graag het hele land door om iemands wasmachine de trap op te kunnen tillen. We mogen eindelijk weer naar buiten, dus ik neem het er lekker van.”

Nederlanders willen nooit meer naar huis! Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met JCDecaux. Marktleider op het gebied van buitenreclame. Buiten is JCDecaux!