Shutterstock / Nadezhda Kharitonova

Shutterstock / Nadezhda Kharitonova

Hoopgevend: vogel vindt huisje in Amsterdam met behulp van jubelton

Goed nieuws voor alle woningzoekers. In Amsterdam-Oost heeft een koolmees een huisje gevonden met behulp van een jubelton. Het kan dus wel. 

De koolmees is zeer verheugd met de nieuwe woning: “Het leek de laatste tijd onmogelijk, zelfs als je rijke ouders hebt. Dus ik ben ontzettend blij dat het mij is gelukt. Het is een riante vrijstaande woning van 0,1 vierkante meter, met alles wat ik nodig heb. Een klassieke houten vloer, charmant schuin dak en een vrij uitzicht. Hier wil ik nooit meer weg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik moest toch even googelen wat een “jubelton” in godsnaam was. Ik dacht eerst aan een manische regenton, maar nu snap ik ‘m.
Maar is de koolmees toevallig geen familie van een minister ? Want dan weet ik het wel.

Reageer