PHILIPIMAGE / Shutterstock

PHILIPIMAGE / Shutterstock

Welk duo kijkt er vanavond naar Op1?

Cor en Henny zijn de twee kijkers van de vrijdag

Een nieuwe ontwikkeling in het televisielandschap: elke dag kijkt er een ander duo naar Op1. Volgens de talkshow zat er weinig anders op. “We zijn al heel erg blij dat we voor elke avond een duo bereid hebben gevonden te gaan kijken.”

De presentatoren moeten er nog even aan wennen. “Je weet niet precies wie je voor je hebt”, zegt presentator Hugo Logtenberg. “Maandag is het Jan en Adrie, en dan dinsdag weer Helma en Patrick. Dat komt de herkenbaarheid niet ten goede.”

Vandaag is het vrijdag, en dus is het de beurt aan Cor (69) en Henny (68) uit Alblasserdam. Zij kijken namens Omroep MAX en hebben beiden nog geen ervaring met het kijken van talkshows, maar worden direct voor de leeuwen geworpen. “Maar dat is geen enkel bezwaar”, aldus Op1. “Ze zijn supergemotiveerd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb het even nagevraagd bij een bejaard echtpaar dat al vanaf het begin van de NTS (donderdag 31 mei 1951) televisieverslaafd is. *

Dit artikel van Tom en Thom schijnt niet te deugen. Ze kunnen dat weten, want ze kijken naar elke aflevering van een omroep met de naam MAX. (Zal wel over de koningin gaan.)

Ik kan door gebrek aan meer bronnen geen representatief oordeel geven.
Jammer Tom en Thom. Het is niet anders.

* Ik heb niet zo’n nutteloos tijdrovend apparaat in huis.

Reageer
gravatar

Praatprogramma is te duidelijk en dat mag van de televisiebazen niet, want dan zijn de verwachtingen te hoog. Door een praatprogramma een talkshow te noemen kan er meer mee worden gerotzooid.