NPO / Nieuwsuur

NPO / Nieuwsuur

Omtzigt geeft vanavond uitgebreid interview bij Op1 waarin hij media oproept hem met rust te laten

‘Zoals ik gister ook al bij Nieuwsuur zei: een béétje rustig opstarten, is dat te veel gevraagd?’

Pieter Omtzigt is vanavond te gast bij Op1. Daarin zal hij in een uitgebreid interview de media oproepen hem de komende tijd vooral met rust te laten.

“Ik ben natuurlijk pas net weer begonnen”, zegt Omtzigt. “Zoals ik gister ook al tegen Nieuwsuur zei: een béétje rustig opstarten, is dat te veel gevraagd?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★★

Het is natuurlijk vreemd dat mijn overwerkte favoriet en volkslieveling nummer één op twee tonelen een praatje maakt. Thom heeft daarom terecht in een kort bericht daar de draak mee gestoken.

Hij vermeldt ten onrechte niet in welke buurthuizen in welke gemeenten de beide vraaggesprekken zijn gehouden. Ik had graag een toegangskaartje (ticket – red.) voor theater Op1 gekocht.

Voor deze omissie moet ik helaas één ster in mindering brengen.

Reageer
gravatar

Er wordt hier sluikreclame gemaakt voor broodjesgigant Subway! Kijk maar goed, daar links van mevrouw Tweedracht of hoe heet ze. Ik vind dit een schande! Ook al haal ik er zelf ook wel eens eentje, het liefst meerzaden met honey mustard. Maar het blijft schandalig!

Reageer
gravatar

Laten we maar omtzigtig met Pieter omgaan. Na de nieuwe verkiezingen heeft hij een hoofdrol is de onmogelijkheid een nieuwe regering te vormen en zonder regering zijn we beter af. Lang leve Pieter.

Reageer
gravatar

Wat hebben buitenlanders hiermee te maken? Ik snap dat soort uitspraken niet.

Luister Suburban Knight – The art of stalking. Dan krijg je pas het echte verhaal te horen! #zelfonderzoek