ProShots: Panoramic / Shutterstock

ProShots: Panoramic / Shutterstock

Auto’s Verstappen en Hamilton verwachten een kleintje

Prachtig nieuws uit de F1-paddock: er is een klein Formule 1-wagentje op komst. De Mercedes van Lewis Hamilton werd op het circuit van Monza succesvol gedekt door de Red Bull van Max Verstappen. De coureurs zelf zijn in de wolken met het blijde nieuws en hebben beloofd hun strijdbijl in de grindbak te begraven.

"Ik had geen idee dat mijn wagen loops was, dat is moeilijk te zien aan die dingen", aldus een stralende Lewis Hamilton op een gezamenlijke persconferentie van Mercedes en Red Bull. "Maar helemaal een verrassing is het ook niet, want we hebben eerder dit seizoen gezien dat mijn auto en die van Max enorm tot elkaar aangetrokken zijn."

Ook Verstappen is dolenthousiast met de aankomende wagenparkuitbreiding: "Je ziet niet vaak dat zo'n bevruchting succesvol is op een circuit, ze hebben toch vaak moeite met het vele publiek om hen heen. Het was ook even flink rekenen om ze op tijd bij elkaar te krijgen, ik heb er zelfs een pitstop voor moeten verneuken. Maar toen ik uiteindelijk keihard op de Mercedes van Hamilton afreed wist ik: dit kan niet meer misgaan. Drie seconden later lag ik er bovenop."

Hoewel Hamilton en Verstappen de laatste maanden op en naast de baan geregeld in de clinch lagen, beloven ze dat de toekomst harmonieuzer zal zijn. "Dat zijn we verplicht aan de kleine Red Bull", mijmert Verstappen. "De kleine Mercedes", kucht Hamilton.

De auto wordt begin 2022 verwacht, precies op tijd voor het nieuwe raceseizoen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn veel meer en veel betere verhalen te bedenken en bedacht over de meest besproken botsing in het wereldnieuws van de afgelopen tijd. Maar dit veel te lange verhaal is wel erg vergezocht. Een sprookje waarmee je kinderen bij seksuele voorlichting en verkeersles op school geen plezier doet

Alexander je begrijpt dat je dit keer geen sterren hebt verdiend.

Reageer
gravatar

Lieve zus Sonja, ik heb enkele ideeën als voorbeelden voor jou bedacht.

Max Verstappen: “Ik ga vliegles nemen, zodat ik bij mijn volgende vlucht veiliger kan landen.”

Lewis Hamilton: “Ik heb mij nooit gerealiseerd dat ik ook in de lucht moet kijken om een botsing te vermijden”.

Fédération Internationale de l’Automobile: “Racewagens moeten aan de achterkant worden worden voorzien van een helling, zoals bij vliegdekschepen, om veilig te kunnen inhalen.”

Alexander, wil je meer van deze makkelijke bedenksels?