Shutterstock / Daniel M Ernst

Shutterstock / Daniel M Ernst

Alles lekker met gozers

Het gaat lekker met de gozer, zo laat hij weten. Het antwoord kwam als reactie op een aanroep van een andere gozer, die op straat luidkeels aan hem vroeg: ‘alles lekker gozer?!’ Het antwoord was dus ronduit bevestigend: ‘Alles lekker gozer.’ De gozer stak er zelfs een duim bij omhoog. Op de wedervraag of het ook met de oorspronkelijke gozer lekker ging (‘met jou ook alles lekker?’) kwam gelukkig ook al een positief antwoord: ‘alles lekker’. Alles lekker met de gozers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gaat het hier om twee mannen die elkaar liefhebben, waarvan de oude naam (h*mo’s – Red.) niet meer gezegd mag worden? Het moet tegenwoordig met een mij nikszeggende afkorting (LHBTI – Red.), die ik niet kan onthouden.

Reageer
gravatar

Homofielen mogen van mij elkaar zoveel liefhebben als ze willen, maar alleen achter gesloten deuren en idem gordijnen.
Trouwens vind ik, dat met elkaar trouwen van lhbti’s tegen mijn geliefde Bijbel is en tegen de menselijk natuur natuurlijk. Ik word al misselijk als ik erover denk.
Kortom het mag niet van onze barmhartige God.