Shutterstock / hurricanehank

Shutterstock / hurricanehank

Wooncrisis: kabinet komt met woningvrije zondag

Vanwege de grote schaarste aan beschikbare woonruimtes last het kabinet voor onbepaalde tijd de woningvrije zondag in. Van zondagochtend 3 uur tot maandagochtend 3 uur zal het verboden zijn gebruik te maken van woonruimtes. De politie zal streng handhaven op woninggebruikers. 

De VVD lijkt hiermee teruggekomen te zijn op hun standpunt dat ‘bouwen, bouwen, bouwen’ de oplossing is. “Er zijn genoeg woningen, maar dan moeten wel met z’n allen iets minder wonen,” aldus Mark Rutte.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wellicht is het beter om te pleiten voor zondagvrije woningen. Hierdoor leggen woningen nog maar zes dagen per week beslag op de woningmarkt.
Onderzoek is gaande naar de effecten van weekendvrije woningen.

Reageer