Studio Speld

Studio Speld

Hamilton juicht na doodrijden beschermde zandhagedis

Formule 1-coureur Lewis Hamilton heeft uitbundig gejuicht, nadat hij een beschermde zandhagedis in Zandvoort doodreed. Staatsbosbeheer noemt de actie respectloos.

“Het kan gebeuren dat je beschermde zandhagedissen en rugstreeppadden doodrijdt. Het blijft de Formule 1”, zegt boswachter Jorinde Klas. “Maar om dan zo asociaal te gaan  juichen, terwijl de organen nog van het wegdek geschraapt moeten worden. Niet erg netjes. Wel een mooie tijd, dat wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Sonja, ik reflecteer snel even vanaf de Zandvoortse tribune.
De jachtpartij op kleine duindieren is ongelofelijk spannend. Een aantal kerels rijd keihard rondjes met vreemde auto’s, die voor de jacht zijn uitgerust met brede banden. Ene Verstappen zou de succesvolste zijn, gezien het gejuich voor hem.

Ik zou vijf sterren hebben geven voor dit prachtige vermaak, als ik ze mocht uitdelen.