Shutterstock/Christian Bertrand

Shutterstock/Christian Bertrand

Luuk de Jong verhuurd met optie tot pacht

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt wist FC Barcelona Luuk de Jong binnen te hengelen. De slimme Catalanen huren de spits van Sevilla en hebben daarbij ook een optie tot pacht bedongen. “Luuk blijft in ieder geval komend seizoen bij ons”, legt trainer Ronald Koeman uit.

“Als we dan tevreden zijn, kunnen we eenzijdig beslissen om de overeenkomst om te zetten en Luuk na dat jaar tegen vergoeding voor bedrijfsmatig gebruik in te zetten ten behoeve van de uitoefening van landbouw.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor wie interesse heeft in het concept-pachtbewijs: de redactie van de Bobo heeft deze in handen. Tegen betaling geven ze exclusief inzage, en je hoeft daar alleen maar een fax voor te sturen!

Reageer