Shutterstock / Mangostar

Shutterstock / Mangostar

Vrouw haalt zit-doel niet ondanks haar zit-teller

'Maar 12 uur gezeten vandaag'

Het streven is: twaalf uur per dag zitten. Het is de enige manier voor Nelleke om voldoende zitvlees te kweken. Maar het blijkt lang niet altijd haalbaar ondanks haar kantoorbaan als administratief medewerker.

“Aan de acht uur kom je wel, maar die laatste vier uurtjes haal je maar moeilijk.” Om de paar uur checkt Nelleke hoe lang ze al heeft gezeten vandaag en met welke hoeveelheid zwaartekracht. Ze is deze week nog maar twee keer aan de 12 uur gekomen. Nelleke: “Als ik het wil halen, kan ik eigenlijk niet zelf koffie halen. Voordat je het weet sta je tien minuten met een collega te praten. Nou dat moet ik dan ‘s avonds compenseren door nog langer op de bank te hangen. Dan ben ik echt bekaf als ik naar bed ga.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *