GP Zandvoort vraagt Lowlands of het Alphatent mag lenen tegen regen

GP Zandvoort vraagt Lowlands of het Alphatent mag lenen tegen regen

GP Zandvoort vraagt Lowlands of het Alphatent mag lenen tegen regen

‘Is nu niet in gebruik toch?’

Prins Bernhard jr. heeft aan Lowlands gevraagd of hij de Alphatent mag lenen. Hij wil zo het publiek tijdens de GP Zandvoort beschermen tegen regen. In ruil voor de tent is de prins bereid 2 VIP-tickets weg te geven.

“De weersvoorspelling ziet er niet goed uit”, zegt prins Bernhard jr. “We zijn daarom op zoek gegaan naar een gigantische overkapping en bedachten ineens dat de Alphatent niet in gebruik is deze zomer. Met de Alpha zouden we 15.000 mensen droog kunnen houden. En het is voor mensen vanaf de camping ook makkelijker om het terrein te vinden.”

Lowlands heeft nog niet op de aanvraag gereageerd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel ideaal die regen in Spa. Ik laat nog snel sproeiers aanleggen. Mensen krijgen dan toch honger en dorst van tijdens het wachten. Kan ik weer flink wat broodjes kroket voor 15 euro per stuk verkopen! Daarna nog even een optochtje achter de safetycar, anders willen die gekken hun geld nog terug. Dat gaat natuurlijk nooooit gebeuren.

Reageer
gravatar

Walla deze koning lijke hoggeit Bernard is egt de goeiste! Hij is net zo chill als zn vader de oude koning lijke hooggeit Bernard de eerste die zei altijd van ik doe wel een goed woordje bij de kabinet in ruil voor doekoe en dat vonden ze van de lokhiet een chill plannetje je weet zelf maar toen mogt dat niet of zo egt balen. Maar ennieweetjes die Benrard de tweede is net als zn oude vader die regelt ook alles bij elkaar egt een fixer je weet zelf huizen festivals muziek maakt hem niks uit boeit niks hij regelt alles egt een baas ik zeg hem moeten we kiezen als de volgende Koning egt meek Nedderlens greet aggen of zo.

Reageer
gravatar

Ik begrijp dat dit een parodie-website is, maar de vader van de prins met de opvallende bril en een eigen racecircuit, dan wel deel, is nooit koning geweest. Eigenlijk boor je hier een geval van discriminatie aan, waarom krijgt een vrouw die een prins trouwt wel een titel, maar een man die een prinses trouwt niet. Hij heeft trouwens wel titels (prof, mr) want zijn vader is juist er een die wel wat kan en ook doet wat je ziet aan zijn functies.