Studio Speld

Studio Speld

FIFA 22 voegt ‘belangrijk in kleedkamer’ toe aan spelerratings

Volgende maand komt FIFA 22 uit. Het spel heeft een belangrijke nieuwe feature: de kwaliteit ‘belangrijk in kleedkamer’ is toegevoegd aan de spelerratings. 

“We zijn altijd op zoek naar verbeteringen om het spel zo realistisch mogelijk te maken”, legt een woordvoerder van EA Games uit. “Sommige voetballers klaagden over een lage rating. Zij kunnen zich nu ook omhoog werken door goede muziek in de kleedkamer op te zetten of thee te maken tijdens de rust. Marten de Roon krijgt een 96 en Leroy Fer een 98 voor hun waarde in de kleedkamer.”

In de carrièremodus van FIFA 22 kun je ook een heel seizoen alleen maar in de kleedkamer zitten. Je speelt dan niet de wedstrijden, maar geeft wel peptalks aan je teamgenoten voor de wedstrijd en tijdens de rust. “Nu wij weer”, kun je bijvoorbeeld roepen door rondje in te drukken op je controller. En met rondje + R1 geef je een geplaatste opmerking, zoals “Je niet te ver laten uitzakken Memphis.” Als je het goed doet, geven je teamgenoten je een schouderklopje voordat ze weer het veld oplopen. 

Leuk extraatje is dat Dirk Kuijt terugkeert. Hij wordt toegevoegd aan de kleedkamer-icons.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *