Eigen collectie

Eigen collectie

Wij hadden op vakantie geen camera mee maar wel een laptop met MS Paint

Wij waren deze zomer twee weken op vakantie in de Ardennen en hadden onze camera vergeten. Gelukkig was de laptop met MS Paint wel gewoon mee, waardoor we onze dierbaarste herinneringen alsnog vast hebben kunnen leggen. We vinden het belangrijk dat jullie deze ook zien.

1. De heenweg

Toen we vertrokken was het grijs buiten, maar nog wel nét een tint minder grijs dan onze metallic grijs Skoda Octavia 1.4 TSI elegance sedan-uitvoering.

2. Het huisje

We hadden een heel leuk rood huisje gehuurd. Er was een deur en een raam en een schoorsteen en er waren ook twee paarden.

3. ’s Avonds

 Je merkte wel dat het ’s avonds alweer vroeger donker werd, om kwart voor tien zag je geen hand voor ogen meer, zelfs niet met de flitsfunctie van MS Paint. 

4.  Lekker uit eten

 Op de tweede dag gingen we uit eten in Durbuy, dat kan daar namelijk. We wilden eigenlijk de rijsttafel bestellen, maar vonden het teveel werk om elke korrel rijst na te tekenen. Dus hebben we gekozen voor Oma’s heldere kippensoep RGB-code R239, G228, B176. 

5. Een bekende Belg!

 Toen we de soep op hadden keken we even raar op, want zagen we daar oud-PSV’er Luc Nilis lopen? Warempel, het was hem! We gingen met Luc op de foto!

6. De grotten van Han

De grotten van Han waren een indrukwekkend visueel spektakel. Met hun schitterende stalactieten en stalagmieten Wist je dat deze naar elkaar toegroeien? Maar dat zie je niet, want dat duurt miljoenen jaren en daarvoor waren wij er te kort.

7. Tanken

Wat we vooral veel deden in België was tanken, man, het scheelde daar wel 30 pixel per liter!!

8. Terugreis

 Op de weg terug zijn we nog bij een schattig dorpje uitgestapt. Mijn vrouw vroeg of zij even de laptop mocht om te Painten. Ze moet nog veel leren, maar het is een goede eerste poging.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla deze vakansiefotoos zijn egt de goeiste ik zweer ik zweer ik zweer. Maar niet die laatste die is een beetje slordig ja tog

Reageer
gravatar


Het idee is leuk, maar de uitwerking na de eerste alinea is erg kinderlijk. Ik ben het volledig oneens met Alexander Brandenburg die op z’n eentje meent: “We vinden het belangrijk dat jullie deze (tekeningen, SvdB) ook zien.”

Voor het idee één ster en daar moet Alexander voor nu mee leren leven.

Reageer
gravatar

Lieve zus Sonja, ik had nul sterren gegeven als ik jou was. Het bericht is gewoon flauwekul. Met de meegenomen draagbare computer (laptop, red.) kan men doorgaans ook beelden en zelfs films opnemen.

gravatar

Dat niet alleen. Het is ondenkbaar dat het stel het meest dierbare en onmisbare toestelletje in de wereld, het mobieltje (smart phone, red.), vergeten zou zijn. Daarmee kan men zij, het gebrekkig, ook fotograferen.