YT / BTSport

YT / BTSport

Van de Beek: ‘Waarom zit Van Gaal wél bij de definitieve selectie terwijl hij afgelopen tijd geen minuut gecoacht heeft?’

‘Hypocriet’

Bondscoach Louis van Gaal maakte vandaag de definitieve selectie van het Nederlands Elftal voor de komende interlandperiode bekend. Een van de grote afwezigen is Donny van de Beek. De middenvelder beet daarom ook direct van zich af: “Waarom zit Van Gaal wél bij de definitieve selectie terwijl hij de afgelopen tijd geen minuut gecoacht heeft?

“Ik krijg te horen dat ik te weinig speeltijd bij United krijg, maar mijn 0 minuten in de Premier League zijn net zoveel als de 0 minuten die Van Gaal gecoacht heeft de afgelopen tijd”, legt een zichtbaar boze Van de Beek uit. “Bovendien heeft Solskjaer mij voor komend weekend opnieuw speeltijd beloofd. Ik sta zelfs al op drie complimenten dit seizoen en dat zonder wedstrijden te spelen, dus dat zegt ook wel iets lijkt me.”

“Het zijn gewoon een veredeld stelletje sterren tegenwoordig”, sluit Van de Beek af. “Maar ik bedoel dan niet de bondscoach van Nederland hoor, maar die van Frankrijk, Portugal en Spanje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *