Shutterstock / arindambanerjee

Shutterstock / arindambanerjee

Ramp net niet groot genoeg voor eigen liveblog

Een grote ramp op een ander werelddeel is toch nét niet groot genoeg voor een eigen liveblog. Vanochtend verschenen er berichten in diverse media, maar een serieus draadje met berichtgeving van tijd tot tijd is vooralsnog niet op gang gekomen. 

“De situatie is ernstig”, verzekert onze verslaggever ter plaatse. “Maar we kunnen nog niet spreken van een liveblog. We zijn er ontzettend dichtbij, het schuurt echt tegen een liveblog aan en mensen schreeuwen er hier natuurlijk om, maar voor een liveblog zou de ramp zich echt nog heel iets verder moeten verspreiden over de wereld, een fractie langer moeten duren en ietsiepietsie aan hevigheid moeten toenemen. Zover is het nog lang niet.”

De ramp heeft inmiddels zo’n zesduizend mensen het leven gekost en in ons liveblog zullen we u op de hoogte houden van de stand van zaken omtrent liveblogs over deze ramp.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een liveblog is zonder NUPI-sticker sowieso niet toegestaan. De Bobo van volgende week heeft de laatste ontwikkelingen, dus wacht het maar rustig af en ga maandag naar je plaatselijke tijdschriftenhandelaar of check over 3 weken je leesportefeuille!

Reageer
gravatar

Ik heb nooit geweten dat de lui bij het Norwegian Institute of international affairs (NUPI) verzot zijn op rookworst van decennia oud.
Erno bedankt voor die informatie. Ik zal er mijn voordeel mee doen.

gravatar

Wat heeft rookworst nou hier mee te maken? Ik snap je niet 🤔

Zal wel een resultaat zijn van gebrek aan degelijke journalistiek. Daarom raad ik jou aan elke week de Okki, Taptoe en Bobo te lezen voor betrouwbaar nieuws.

gravatar

Beste heer Erno, dat is niet nodig. Ik gebruik voor betrouwbare berichten alleen de De Speld. Daaruit weet ik dat u en uw compagnon liefhebbers zijn van oude (vintage, red.) rookworst.