Twee Ons Champignon

Twee Ons Champignon

Aarde tijdelijk dicht voor renovatie

De Aarde is tijdelijk gesloten vanwege een omvangrijke renovatie. De planeet wordt de komende jaren opgeschoond en gemoderniseerd, om de toekomstbestendigheid te vergroten. De renovatie zal naar verwachting tot 2030 in beslag nemen.

Volgens de wooncorporatie die de Aarde beheert komt de renovatie precies op tijd: "Afgelopen jaren werden we telkens weer verrast door lekkages, scheuren en andere defecten. Dat komt waarschijnlijk mede door de intensieve bewoning van de huurders, maar we willen hierin graag onze verantwoordelijkheid pakken, zodat we over tien jaar een spiksplinternieuwe planeet kunnen opleveren, van alle gemakken voorzien.

"Volgens de bouwtekeningen krijgt de Aarde een dakkapel op beide polen, zonnepanelen in de Sahara, een uitbouw in het Midden-Oosten ('daar knelde het'), een nieuw klimaatsysteem in Azië en komen er gigantische horren op tactische plekken, om vervelende insecten buiten de planeet te houden. Ook gaat de Aarde van de fossiele brandstoffen af, zodat de planeet voortaan klimaatneutraal verder kan.

Alle verbeteringen betekenen wel dat de huurprijs naar verwachting flink omhoog zal gaan. "Dat klopt, we willen graag een nieuw type bewoner voor de planeet", bevestigde de huurcorporatie, die daarmee lijkt te doelen op expats.

De huidige bewoners van de Aarde worden binnenkort tijdelijk ondergebracht op een andere planeet, daarover ontvang je één dezer dagen een brief.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★
Voor het idee één ster en voor de moeite nog één. Vooruit, nog driesterren erbij voor de satire over huur en wooncorporaties, maar twee in mindering voor het ontbreken van de VvE’en en de corona-pandemie.

Daar moet Alexander het dit keer mee doen.

Reageer
gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.www.indeedgold.com

Reageer
gravatar

Ohhh dat Prorail toch ook. Altijd werkzaamheden op de minst goede momenten inplannen. Hoe kom ik nou in Moabit-Ostbahnhof dan? Stelletje vingerververs!

Reageer
gravatar

Ja, ja, volgens mij worden de huidige bewoners van de aarde uit huis gezet en aan hun lot overgelaten. Ik vertrouw die wooncorporatie voor geen cent.

Reageer