Shutterstock / Evannovostro

Shutterstock / Evannovostro

Rutte: ‘Ieder huishouden krijgt twee gratis thermometers’

Na het IPCC-rapport van gisteren heeft het kabinet besloten om onmiddelijk actie te ondernemen. Demissionair premier Mark Rutte laat vanochtend weten dat ieder huishouden twee gratis thermometers opgestuurd krijgt.

“Het gaat nog goed, maar we moeten op gaan letten”, zegt Rutte. “De thermometers zijn puur preventief. Maar ga er niet vanuit dat de overheid voortaan betaalt voor jullie thermometers. Het is enkel een bewustwordingscampagne.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar


Het voorstel van Rutte om ieder huishouden gratis twee corona-testapparaatjes gratis te verstrekken, vraagt om een parodie. Maat de vergelijking met huis-tuin-en-keukenthermometers is zwak. Dat had beter gekund, bijvoorbeeld met koortsthermoters.
Een ster voor de moeite.

Reageer
gravatar

Mevrouw van de Buren,
U heeft alsmaar kritiek op de redacteuren. In Lucas 6:39-42 staat echter: “Waarom kijkt ge naar de splinter in het oog van uw broeder en slaat ge geen acht op de balk in uw eigen oog?”
Daarom mijn vraag: “Wat zijn koortsthermoters”.

gravatar

Ach, dat IPCC-rapport zal ook wel niet te vertrouwen zijn. In zoverre mensen het klimaat beïnvloeden, zullen het vooral de mensen zijn die aan de HAARP-knoppen zitten.

Reageer