Shutterstock / WAYHOME studio

Shutterstock / WAYHOME studio

Ella (23) moet twee weken bijkomen van het uitzoeken van haar allerleukste vakantiefoto’s

Voor de 23-jarige Ella Versteegh uit Gorinchem was het een behoorlijke klap toen ze deze week thuiskwam uit het zonnige Toscane. Ze moest uit ál haar vakantiefoto’s de allerleukste zoeken om te posten op haar socials. Ze zucht: “Hier moet ik zeker twee weken van bijkomen.”

Terwijl ze haar swipevingers rustig in een bakje lauwwarm water met een bruistablet dompelt legt ze uit: “We zijn eerst een paar dagen naar Florence geweest, en toen via Pistoia en Lucca richting Pisa. Bij die scheve toren leek het me leuk om te doen alsof ik ’m met mijn handen omduwde. Dan maak je toch al gauw 200-300 foto’s. En dat was dan alleen nog maar met m’n rode schoenen.”

Ze laat ons trots haar Instafeed zien: “Kijk, hier drinken we wijn in de heuvels en zie je nog een klein streepje van Florence op de achtergrond. Toch? Dat zie je toch, dat dat Florence is? Of valt dat niet echt op? Misschien had ik dan toch voor die andere moeten gaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *