Shutterstock / Yaorusheng

Shutterstock / Yaorusheng

Hoogland steekt vuurwerk af voor hotel Lavreysen

In aanloop naar de sprintfinale van vandaag heeft baanwielrenner Jeffrey Hoogland alles uit de kast getrokken om tegenstander Harrie Lavreysen te intimideren. In de nacht van donderdag op vrijdag stak hij zelfs vuurwerk af voor het hotel van zijn opponent.

“Je doet er alles aan om te winnen”, zegt Hoogland. “Lavreysen had behoorlijk kleine oogjes bij het ontbijt, dus volgens mij heeft het effect gehad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn voorraad sterren zou weer flink aangevuld zijn geweest, als een zekere Willem Duivel zijn gelovigen niet had opgedragen de bezorgers te fotograferen.en ernstig te hinderen. met vuurwerk. Justitie heeft beloofd om morgen voor een niet wijkende agent te zorgen.

Reageer