YT / Yuriy Nesterov

YT / Yuriy Nesterov

Trampolinefinale bij de mannen toch weer uitgedraaid op ruzie: ‘Ik ben nu aan de beurt!’

De trampolinefinale bij de mannen op de Olympische Spelen is ook dit jaar toch weer uitgedraaid op ruzie. Terwijl Dong Dong bezig was met zijn oefening, klom Ivan Litvinovich de trampoline op om te laten weten dat hij nu wilde springen.

“Ik ben nu aan de beurt! Jij stond net ook al de hele tijd op de trampoline!”, riep Litvinovich. De mokkende Dong werd door twee officials van de trampoline gehaald en kreeg later de kans om nog een keer te springen. “Nu hoeft het al niet meer”, zei hij terwijl hij de andere kant op keek. “Ik denk dat ik zo even ga sprinten of hordelopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vorige maand 96.760 Buck verdiend door online vanuit mijn huis te werken. Ik ben een fulltime student en doe dit gewoon in mijn vrije tijd voor een paar uur per week met behulp van mijn laptop. Iedereen kan dit bekijken en op een heel gemakkelijke manier online geld verdienen door gewoon de instructies te volgen……….www.smartpay1.com

Reageer
gravatar

Dat is verklaarbaar. De beroepsspringers spelen zonder vangnet, zodat voor elke trampoline daarom minimaal vier gespierde veiligheidsvangers nodig zijn. Door de corona hebben we maar acht vangers beschikbaar. Dat is maar net genoeg voor de wedstrijd- en één oefentrampoline