Studio Speld / NOS Sport

Badloe surft met champagne in de hand naar Champs-Élysées in medalrace

Windsurfer Kiran Badloe heeft op ontspannen wijze zijn gouden medaille op de Olympische Spelen binnengehaald. In de medalrace, de traditionele dobberetappe, surfte hij met een glas bubbels in de hand naar de Champs-Élysées in Parijs.

“Het werk zat er al op, het was nu alleen nog genieten”, zegt Badloe over de race waarin dubbele punten te halen waren. Tijdens de wedstrijd nam hij al felicitaties van concurrenten in ontvangst en werden er volop grapjes gemaakt. Zo ging zijn rivaal Mattia Camboni plagerig te vroeg van start, wat de Italiaan een medaille kostte.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vorige maand 96.760 Buck verdiend door online vanuit mijn huis te werken. Ik ben een fulltime student en doe dit gewoon in mijn vrije tijd voor een paar uur per week met behulp van mijn laptop. Iedereen kan dit bekijken en op een heel gemakkelijke manier online geld verdienen door gewoon de instructies te volgen………. http://www.smartpay1.com

Reageer