NOS Sport

Kimmann pakt zilver achter Japanse official op zijn voorwiel

Niek Kimmann heeft een mooie zilveren medaille gepakt op de Olympische Spelen. De BMX’er eindigde nipt achter de Japanse official die op zijn voorwiel lag.

“Dit was het maximaal haalbare”, zei Kimmann na afloop. “Ik lag lang op kop, maar die Japanner dook er ineens voor. Daarna kwam ik er niet meer langs. Hij heeft het slim gedaan, dan heb je het goud verdiend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vorige maand 96.760 Buck verdiend door online vanuit mijn huis te werken. Ik ben een fulltime student en doe dit gewoon in mijn vrije tijd voor een paar uur per week met behulp van mijn laptop. Iedereen kan dit bekijken en op een heel gemakkelijke manier online geld verdienen door gewoon de instructies te volgen………. http://www.smartpay1.com

Reageer