Studio Speld

Olympisch zomercurlingtoernooi loopt vertraging op

Het olympisch zomercurlen duurt langer dan de organisatie gepland had. De eerste wedstrijd, die al op dinsdag 20 juli was begonnen, is nog steeds bezig. Veel stenen dobberen nog tussen start en huis. IOC-voorzitter Thomas Bach maakt zich zorgen over de planning: “We zijn bewust op tijd begonnen met het toernooi, maar dit duurt wel heel erg lang. Het duurt een eeuwigheid voor zo’n steen het huis heeft bereikt.”

Ook spelers zelf zeggen hun geduld te verliezen. Ze klagen dat het onmogelijk is om andere stenen effectief uit de weg te ruimen, dat het vegen stroef gaat en dat ze zinken. Ze doen een klemmend beroep op de organisatie om het water gladder te maken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom reageer je dan? Doe dan iets nuttigs. Er wachten prachtige films op VHS net NUPI-stickers op je (dus kwaliteit)!