Studio Speld / Shutterstock / Pro Shots

Mathieu van der Poel valt op 10 kilometer hoogte uit vliegtuig: ‘Trapje was weggehaald’

Opnieuw is Mathieu van der Poel pijnlijk ten val gekomen. De wielrenner stapte op 10 kilometer hoogte zomaar uit het vliegtuig. “Iemand had het trapje weggehaald.”

“Op de grond stond het trapje er nog”, twittert Van der Poel terwijl hij met een pijnlijke heup wordt overgebracht naar het ziekenhuis. “Ik ben er zelfs nog mee ingestapt.” Ploeggenoot Milan Vader zweert echter dat ze het weghalen van het trapje samen nog hadden besproken. “Mathieu vroeg waarom niemand buiten even een luchtje ging scheppen op de trap. Toen zei ik nog: dat trapje is weggehaald.”

Ook coach Gerben de Knegt snapt niet hoe Van der Poel erbij komt dat het trapje er nog stond. “Ze halen het trapje altijd weg bij het opstijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk hoor, maar nu even de waarheid. De meeste deelnemers aan de O.S., met name de roeiers, hebben hun dankbaarheid voor het niet-geteste vliegtuigpersoneel van de KLM in een paginagroot bericht in de Telegraf uitgedrukt.

Reageer
gravatar

Dat is onjuist. De waarheid is dat een knechtje van een beruchte boekmaker (infamous bookmaker, red.) de plankier even heeft weggehaald .toen Mathieu eraan kwam.