Shutterstock / verzellenberg

KLM wil geen atleten meer vervoeren: ‘Die gasten hebben allemaal corona’

Vliegtuigmaatschappij KLM wil geen Olympische sporters uit Nederland meer vervoeren. “We zien nu in Tokio dat sporters opvallend vaak corona blijken te hebben en we willen mensen die kennelijk zo onzorgvuldig zijn omgegaan met de regels niet meer op onze vluchten hebben”, legt een woordvoerder van KLM uit.

“Geen idee waar ze zoiets oplopen, maar wij zijn er klaar mee.” De woordvoerder verwijst de sporters door naar Qatar Airways.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vorige maand 96.760 Buck verdiend door online vanuit mijn huis te werken. Ik ben een fulltime student en doe dit gewoon in mijn vrije tijd voor een paar uur per week met behulp van mijn laptop. Iedereen kan dit bekijken en op een heel gemakkelijke manier online geld verdienen door gewoon de instructies te volgen……….www.smartpay1.com

Reageer
gravatar

Ik heb vorige maand 96.760 Buck verdiend door online vanuit mijn huis te werken. Ik ben een fulltime student en doe dit gewoon in mijn vrije tijd voor een paar uur per week met behulp van mijn laptop. Iedereen kan dit bekijken en op een heel gemakkelijke manier online geld verdienen door gewoon de instructies te volgen … http://www.smartpay1. com

Reageer