NOS Sport

Gevaccineerde Nederlandse sporters overduidelijk niet magnetisch

Onze Olympische helden werden voorafgaand aan de Spelen, op een enkeling na, met voorrang gevaccineerd. Gelijk rees natuurlijk de vraag of deze sporters dan ook magnetisch zouden worden. De eerste dagen van het Olympische toernooi leerden ons al snel dat dit bij onze sporters overduidelijk niet het geval is.

“We hadden natuurlijk gehoopt dat die medailles wel aan die gevaccineerde sporters zouden blijven plakken”, aldus ervaringsdeskundige Viola Holt. “Dus dit valt dan toch wel tegen.” Holt is echter niet honderd procent zeker van de zaak: “Bij de handboogschutters twijfel ik nog. Niemand had ooit van ze gehoord en ineens hadden ze het zilver om de nek hangen. Ik oordeel niet, maar trek zelf je conclusies.”

Chef de mission Pieter van den Hoogenband is blij dat de geruchten rondom het magnetisme bij de sporters nu weggenomen zijn. Wel hoopt hij dat er nu wat meer medailles gewonnen gaan worden. “Tot nu toe lijken onze sporters vooral alle soorten edelmetaal af te stoten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alle vaccins tegen corona bevatten een chip die gesponsord wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation. Dat is algemeen bekend, maar wat niet algemeen bekend is, is dat de chips voornamelijk bestaan uit silicium. Dat goedje is NIET magnetisch. Dus dit bericht van de De Speld is gelogen.

Conclusie: De redactie lijdt aan het Trump-syndroom.

Reageer
gravatar

Prof, ik kan het nog sterker vertellen. Het goud, zilver en koper van de Olympische medailles zijn evenmin magnetisch.magnetisch. Maarten Hopman heeft dus gejokt,

Conclusie: Maarten lijdt bovendien aan het beruchte Rutte-syndroom.