Sari van Veenendaal tevreden: ‘Weer de 3 weten te houden’

Sari van Veenendaal tevreden: ‘Weer de 3 weten te houden’

Nederland speelde vanmiddag op de Olympische Spelen 3-3 gelijk tegen Brazilië. Een goed resultaat, constateert een tevreden Sari van Veenendaal. “Weer de 3 weten te houden”, glunderde de doelvrouw na de wedstrijd.

Van Veenendaal: “Natuurlijk is dat echt niet alleen mijn verdienste, dat doe je met zijn allen. Als we dit niveau de rest van het niveau vast kunnen houden, dan hoeven we er maar drie per wedstrijd te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bol het af 🇧🇪Erno-BE!
U heeft overduidelijk nog nooit een echte HOY rookworst geproefd.
U zou anders meer respect tonen en geen raddraaier zijn!