NOS

Olympische Spelen staat dit jaar in het teken van de sport

Een kleine primeur tijdens de opening van de Olympische Spelen in Tokio dit jaar: de Spelen staan volledig in het teken van sport. Dat laat de NOS-commentator die de openingsceremonie verslaat weten. 

“Bewegen, het fysieke en mentale spel, de sport. Dat wordt hier allemaal afgebeeld”, zegt de commentator, terwijl er beelden van sporters worden laten zien. “En in dat kader moeten we deze Spelen ook zien: het kader van de sport.”

Juist in dit jaar waar het ook om verbinding draait is het zo belangrijk dat de sport er is, en dat de Spelen er in het geheel om draaien. “Sport!“, zegt de commentator. Sport, beamen wij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lege stadion, deelnemers die om de haverklap uit de competitie worden genomen, Coca Cola en McDonalds die de boel sponsoren: het gaat als vanouds om de sport.

Reageer
gravatar

Leuk om te vermelden is, dat het Japanse moederbedrijf van Coveco Nederland, de Nederlandse sporters ruim zal voorzien van authentieke HOY rookworsten.

Reageer
gravatar

Zo flauw weer. Die nep-Erno en Breppo. Niet origineel. Verzin iets beters beste Belg. Of nog beter: ga lekker jullie eigen Belgische Speld platspammen!

gravatar

Ik verwacht toch wat meer aandacht voor de COVID-gemeenschap.

Dit is bij uitstek gelegenheid om die mensen uit de kast te laten komen en een volwaardige rol te geven!

Reageer