Shutterstock / kivnl

Van Gaal kijkt er naar uit om arbeiders in Qatar te laten zien wat pas écht hard werken is

Vandaag bereikte de KNVB een akkoord met de nieuwe bondscoach Louis van Gaal, die Nederland naar het omstreden WK 2022 in Qatar moet helpen. Louis liet bij het eerste persmoment gelijk weten dat hij er naar uitkijkt om stevig met het Nederlandse team aan de slag te gaan: “Een veredeld stelletje sterren zijn het!” brulde hij. “We zullen die arbeiders in Qatar eens laten zien wat pas écht hard werken is.”

De nieuwe assistent-bondscoach Henk Fraser probeerde de assertieve van Gaal nog een beetje te sussen: “Het brengt natuurlijk een enorme druk met zich mee om op een WK te spelen en de spelers zijn op zo’n toernooi vaak al behoorlijk uitgeput na een lang seizoen.” “Maar dat is nog geen reden om de kantjes er vanaf te lopen!” klapte van Gaal er overheen. “Als je op zo’n prachtig toernooi mag spelen dan moet je voor je land willen sterven! Bij wijze van spreken dan. Niemand krijgt Louis van Gaal’s army kapot. NIEMAND.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een dilemma; naar het eindtournooi in Qatar kijk ik hoe dan ook niet, maar moet ik ook de kwalificatiewedstrijden mijden of er op gokken dat Nederland zich niet zal plaatsen ?
Maar als ze zich wel plaatsen kan ik niet met terugwerkende kracht niet-kijken. Lastig, hoor.

Reageer
gravatar

Het zijn net vliegen. Ze blijven maar komen die Belgen. Ik snap niet waarom en de Speld doet er helemaal niks aan. Het is een verschrikking!

gravatar

HOY-worst mag niet daar. Schijnt ‘haram’ te zijn of iets dergelijks. Alleen al daarom Quatter boycotten. Want wie aan HOY komt, komt aan de hardwerkende Nederlander!!!

Reageer