Shutterstock Ben Houdijk

Festivals pas over drie weken afgeblazen om voorpret te behouden

Het kabinet wacht nog een tijdje met het afblazen van de festivals deze zomer. Op die manier hopen ze festivalbezoekers nog zeker drie weken voorpret te gunnen.

“De voorpret is toch vaak het leukst”, zegt demissionair premier Rutte. “Hoe langer we wachten met het afzeggen van de festivals, hoe langer de voorpret kan duren. In drie weken kun je nog een hoop fantaseren over de drugs die je gaat nemen, alvast het blokkenschema bestuderen, misschien nog even je slaapzak wassen. Het zou zonde zijn om mensen nu al van die illusie te ontnemen. Je moet die mensen met een kaartje toch een beetje tegemoet komen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *