Studio Speld / Shutterstock

Bij Uber Eats kun je nu kiezen hoeveel verkeersslachtoffers je bij de bezorging van je eten wil

‘Gemak mag wat kosten’

Uber Eats gaat gebruikers vanaf volgende week de optie geven om bij elke bestelling aan te geven hoeveel mensenlevens er geriskeerd mogen worden om de bestelling zo snel mogelijk af te leveren. “Gemak mag wat kosten”, zegt een woordvoerder van het bedrijf, “en onze focus blijft de consument.” 

De technologie is nog niet zo ver dat gebruikers kunnen kiezen voor een exact aantal verkeersslachtoffers, maar moeten het doen met verschillende bandbreedtes, van “maximaal 1” tot “10-15 als het glad is”. “Deze technologie staat nog in de kinderschoenen, en we moeten ook rekening houden met omgevingsfactoren. Tijdens het spitsuur is er uiteraard een casualty surge factor van toepassing.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *