Studio Speld / YouTube / Shutterstock

Tim Hofman met BOOS op bezoek bij Max Verstappen

In de nieuwe aflevering van BOOS, het programma waarin Tim Hofman mensen ‘onboos’ probeert te maken, gaat gaat hij deze week langs bij de 23-jarige Max Verstappen. Max is boos op Lewis Hamilton omdat hij uitgebreid zijn zege vierde nadat hij Max liet crashen.

“Zo Max, jij bent meer dan boos?”, opent Tim Hofman het gesprek. “Zou je aan de kijker willen uitleggen hoe dat komt?” Max slaat z’n armen over elkaar en begint te vertellen. Over hoe zijn auto dit weekend botste met die van Lewis Hamilton, hoe zijn tegenstander na afloop ging juichen en nog veel meer. “En hij vond ook een keer dat ik moest knielen. Heb ik toen mooi niet gedaan”, besluit hij zijn verhaal.

“Dat klinkt allemaal niet goed Max”, zegt Tim Hofman. “Zullen we dan maar bij Lewis Hamilton langsgaan?” In het volgende shot staan Tim Hofman en Max Verstappen voor de deur bij Lewis Hamilton in Monaco. “We gaan je kwelgeest zo confronteren Max. Ben je er klaar voor?” Max knikt dapper.

Hamilton doet open. Hij schrikt. “Onee Tim Hofman”, zegt hij verbijsterd. Even later biedt de Engelse coureur zijn excuses aan Verstappen aan. Zo komt alles toch nog goed.

Als de twee onderweg terug in de auto zitten vraagt Hofman: “Ben je nu minder boos Max?” “Mwah, niet echt eigenlijk. Ben nog steeds wel een beetje boos”, zegt Max. “Dat is dan jammer”, zegt Hofman. “En voor de kijkers: tot volgende week met weer een nieuwe aflevering van BOOS met daarin Johan die nog 100.000 euro krijgt van zijn ex.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *