Youtube NOS / Nina Breedveld

Kunnen we nu nog wel naar Limburg op vakantie?

Nu het nog altijd code rood is in Limburg dient zich de vraag onvermijdelijk aan: kunnen we nu nog wel naar Limburg op vakantie? Experts zijn verdeeld over de kwestie. “Het is ten eerste de vraag of ze ons binnenlaten”, zegt reisadviseur Bert Bokhoven. “Ze zijn flink bezig met hun eigen sores, dus dat weten we nu niet zeker. “En als je dan al wordt binnengelaten bestaat de kans dat je twee weken vast zit op je hotelkamer.”

Anderen zijn positiever. “De kans dat dit nog lang aanhoudt is heel klein”, zegt vrijetijdswetenschapper Allemin Twerda. “Geloof mij maar: met de huidige maatregelen is Limburg straks helemaal toegankelijk.”

Voor Wende Vink komt alles helaas te laat: zij zou morgen naar Limburg op vakantie gaan, maar moet er nu toch vanaf zien. “Ik zie mijn vakantie letterlijk in rook opgaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *