Youtube / Jan Mentink

Frankrijk verscherpt coronaregels rond de tafel

Dramatisch nieuws voor iedereen die een vakantie naar Frankrijk heeft geboekt: het land heeft de coronaregels rondom het populaire campingspel rond de tafel verscherpt. Vanaf 21 juli mag niemand meer deelnemen die niet in bezit is van een zogeheten gezondheidspas.

Het is onduidelijk of Nederlandse campinggasten in de toekomst nog mee mogen pingpongen. De ANWB gaat uitzoeken of de CoronaCheck-app een officiële status heeft bij de 13-jarige Franse jongen die de tafeltennistafel de hele dag bezet houdt. 

Slecht nieuws hangt in de lucht: De Franse regering heeft eerder laten weten zich zorgen te maken om de hoge besmettingsgraad in ons land en het grote aantal jengelende kinderen dat valsspeelt door te zeggen dat ze nog een ‘leven’ hebben. 

De grote verzekeraars melden inmiddels dat het annuleringen regent onder Nederlandse vakantiegangers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het werd de hoogste tijd. Qua mensenrechten moeten we natuurlijk alles gelijktrekken met Quatter, gezien het aankomende weekaa.

Reageer