Moodboard formatieonderhandeling Kaag en Rutte gelekt

Moodboard formatieonderhandeling Kaag en Rutte gelekt

Mark Rutte en Sigrid Kaag zijn hun proeve van een regeerakkoord begonnen met een moodboard. Dat blijkt uit gelekte documenten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De gnoe staat symbool voor een kudde trek van Afrikanen naar hier. Geen zorgen, ik spreek hun taal en kan ze welkom heten. Mark geeft ze dan een huis.

Reageer
gravatar

Kunnen wij nou echt geen vertrouwen hebben in onze Reichsüberheit? Zij hebben echt het beste met ons voor hoor, in het bijzonder Reichswasserstasse. Onze autobahnen moeten nou eenmaal gut funktionieren.

Reageer
gravatar

Verdomd nog mahl! Bleib mit die vette Vingers van unsere Wurst af!
Jullie haben genoeg eigene Wursten!

gravatar

Nee joh, een moodboard is gewoon een beeldscherm met door elkaar gegooide plaatjes en foto’s. De foto bovenaan dit artikel geeft een heel goed voorbeeld. Het wordt op internetmedia vooral gebruikt door jonge en oude lui die niet goed met woorden hun gevoel kunnen uitdrukken.

Reageer
gravatar

Hou nou eens op!
Moodboard is een kromme Engelse spelling voor mood board, met een spatie dus. Het betekent stemming-bord.

Het is zeer waarschijnlijk een schoolbord waarop de momentele geestesgesteldheid van individuele basisschoolleerlingen wordt beschreven.

Eén van de onnodige, kostbare en tijdrovende gevolgen van rapporten van duurbetaalde betweters, de zelfbenoemde onderwijsdeskundigen.

gravatar

Doet me denken aan mijn tijd, toen ik mijn grote hit ‘Puppyliefde’ schreef. Ja ja, jullie oude Speldgangers kunnen dat zich vast nog wel herinneren.

Ik deel vanmiddag handtekeningen uit in Hoogeveen-Oost!

Reageer
gravatar

“Moetboot?” Haha. Maar, Angela Merkel neemt wel een wat erg prominente plaats in op het moodboard, terwijl ze in september weggaat. Maar goed, je kunt je altijd door mensen uit het heden én verleden laten inspireren, zo blijkt ook weer uit dat rode kruis. Fijn trouwens dat ze aan de drijvende ijsberen denken.

Reageer