Studio Speld / Shutterstock

Amsterdam compleet verwoest daags na excuses slavernijverleden

Wat gisteren nog een bloeiende stad was vol groene parken, gezellige terrassen en fraaie architectuur, is vandaag verworden tot een dorre woestenij. Door haar excuses voor het slavernijverleden heeft burgemeester Halsema de hoofdstad in ongekende ellende gestort.

Van de grachtengordel is niks meer over. De statige panden zijn ingestort, en langs de ruïnes kruipt kouseband omhoog. Even verderop is het niet veel beter. De stopera is weggezakt in een gigantisch moeras van pom, het Van Gogh Museum is geplunderd en het PC Hoofthuis bestaat nog.

 De vier snorders van de apocalyps flitsen briesend door de lucht, en brengen overlevenden voor een zeer schappelijk tarief naar huis. Akwasi loopt rond in de afgestroopte huid van Femke Halsema, en dwingt doodsbange inwoners om hun VI-boxershorts af te staan. De grachten zijn gevuld met Fernandes, en overal klinkt FunX. De gruwel!

Alleen coffeeshop Smokey’s staat nog overeind. De tot puinhoop gemaakte stad is na de verontschuldiging weer precies het zompige dorpje op palen dat het voor de winstgevende slavenhandel was.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oef! Op deze manier worden de klimaatdoelstellingen voor 2030 gehaald. Met name de VVD ziet nu ruimte om in Groningen en Drenthe er 5 kolencentrales bij te bouwen.

Reageer
gravatar

Net binnengekomen nieuws: de veroorzakers van het zwerfafval van de afgelopen 6 decennia hebben officieel hun excuses aangeboden. Ze zijn tot het inzicht gekomen dat ze uit zelfzuchtige motieven hebben gehandeld.

Reageer
gravatar

De rest van Nederland staat nog.
De staat is een aftreksel van gewonnen gebieden.
Gebieden is opleggen van gronden en gedachten.
Ongegrond komt en slaat in het burgerlijk wetboek…

Reageer
gravatar

Oh zijn het jaloerse Belgen die hier verantwoordelijk voor zijn? Dat verandert de zaak! Jij bent Belg, doe er iets aan. Roep je landgenoten eens tot de orde!!!