Creative Lab / Shutterstock.com

Russische voetbalfan is nu voor Oekraïne

De uitschakeling van zijn land was voor Jevgeni Borisov uit Volgograd wel even een tegenvaller. Toch heeft de Russische voetbalfan al snel een andere favoriet gevonden. Hij is vanaf nu voor de kleine buur Oekraïne.

“Het is een goede tweede”, zegt Jevgeni in zijn gele shirt. “Het voelt toch een beetje alsof het bij Rusland hoort. Ik weet wel dat ze een minderwaardigheidscomplex hebben en dat we nog jaren te horen krijgen dat zij verder zijn gekomen dan wij, maar dat maakt niet uit. Ik gun het ze wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik snap het wel. Het is net zoiets als Baywatch Nights. Beste spin-off uit de tv-geschiedenis, maar de gevestigde orde weigert dit te erkennen. Schande!

Reageer