Vitali Vitleo / Shutterstock.com

KNVB geeft De Boer nog paar wedstrijden de tijd om WK mis te lopen

‘Die klus mag hij nog afmaken’

De KNVB lijkt niet van plan om bondscoach Frank de Boer op straat te zetten. De bond heeft bij monde van Eric Gudde laten weten dat De Boer nog middenin een WK-kwalificatie zit die de bondscoach kan verprutsen. “Die klus mag hij nog afmaken”, zei Gudde vanmiddag.

Gudde: “Hij is ergens aan begonnen, dat is een proces, en we willen hem een eerlijke kans geven om het WK mis te lopen.” Ook reageerde Gudde al op speculatie over eventuele opvolgers. “Niet op het WK zijn heeft voor nu de hoogste prioriteit, maar als Frank slaagt in zijn missie om het WK mis te lopen, dan gaan we direct op zoek naar een buitenlandse opvolger zonder visie. We zitten te denken aan Didier Deschamps.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *