Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Oranjefans: ‘Waarom laat onze regering ons dit op groot scherm kijken?’

De wedstrijd Tsjechië – Nederland heeft veel oranjefans zeer teleurgesteld achtergelaten. Waarom heeft dit kabinet grote schermen op terrassen toegelaten voor deze wedstrijd? De meeste mensen vinden het onverantwoord.

Oranje supporter David (41): “Het kabinet heeft veel te vroeg versoepeld, totaal onverantwoord. Honderdduizenden mensen hebben nu een wedstrijd op een groot scherm gezien die iedereen op een klein scherm had moeten kijken. Het liefst op je telefoon in een donker hoekje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmmm, sorry wegen meines schlechten Holländisch:
Wir musste in Deutschland auch ganz schlechten Fußball auf ganz großen Bildschirmen und dann auch noch bei Regen ansehen. Das klingt doch schwer nach EU-Verschwörung!

Reageer
gravatar

De hoogste vorm van humor die ik in dit land heb meegemaakt is de opschepperij van die buitenlanders met z’n drieën of zo dezelfde hoer te neuken.
De hoogste vorm van rechtvaardigheid en humanisme was uit antiracisme en antifascisme deze mensen te verheerlijken als slachtoffers en ze zoveel mogelijk te helpen.

Reageer
gravatar

Je hebt zelf de keuze om te kijken wat waar en hoe. Dat je lekker voetbal wil kijken moet je lekker zelf weten. Denk je nou echt dat de wereld er blijer van word om naar een stelletje slappe miljonairs te kijken die achter een bal aan rennen. En dan ook nog een zielige titel alsof de regering jou domme waardeloze kut ego moet gaan lopen opvangen. Brood en spelen! Kneuzen

Reageer
gravatar

Misschien komt het door de normverschuiving achter de gezondheidszorg die meer gericht is op geld verdienen, of de hormoonbehandeling bij een transseksuele medische operatie. Want in die lijn ligt klaarblijkelijk (de vaccinatie tegen) corona. Immers de wetenschap is niet gebonden aan normen en waarden, maar gericht op crisis, evenals de gezondheid zelf en de economie.
Bedrijven verdienen soms het ene jaar een paar miljoen en verliezen evenveel het andere jaar. Bovendien is dat risico de oorzaak van verkwisting en speculatie. In een communistisch bestel wordt het risico verholpen door een gelijkstelling van vraag en aanbod. Maar toch is er ook in kapitalistische landen een vorm van regulering, van de atoombom al wordt hier dan nog steeds met vraag en aanbod gemanipuleerd, waar zelfs het hele nationale bewustzijn daar van afhangt.

Reageer
gravatar

Ik hoorde net over mijn broer die het contact met mij en mijn familie had verbroken die afgelopen jaar december overleed aan corona (gelijk de eerste die ik ken ) dat hij al helemaal begon te ‘vergeestelijken’, volgens zijn vrouw. Ik begreep eerst dat er een misdadig element in het speld was. Maar het beeld is wat genuanceerd. Of niet? Hij was een zoeker geweest, was naar India gereisd enz. Hem was een rol voorspeld op spiritueel vlak. Hij was afgestudeerd op de relatie Oost-West. In een huwelijk is vergeestelijking niet zo simpel. Ik had het over de economische kant van een ‘liefdesrelatie’, die verhoogd is (99 procent op 1) zoals we ook kunnen zien aan de massa-immigratie (die hierdoor wordt bepaald) en verder een hele generatie die sekseloos is (LGBTQ+?) die hieruit voortkwam. Amsterdam wil geen sekstoerisme meer, maar de hoerige reputatie van de Nederlandse vrouw waar ik over hoorde opscheppen door (niet-Europese) immigranten trekt niet alleen maar toeristen aan. Blijkbaar is het motief achter corona vergeestelijking.

Reageer
gravatar

De vaccins lijken niet zo te beschermen tegen de nieuwe zogenaamde Delta variant uit India.
Wel zijn ze zo slim het weliswaar niet direct de Nederland variant te noemen, maar het al wel te associëren met de Delta.
Proost.

gravatar

Zelfs de worsten HOY bieden geen troost na deze wanprestatie.
Gelukkig konden gemotoriseerde fietsen vandaag weer wat snelle rondjes rijden in de stad waar ooit HOY worsten werden gedraaid.

Reageer
gravatar

En die spelers hadden gewoon moeten ontbijten, lunchen en dineren met HOY worst voor de wedstrijd. Dat ze geen energie hadden tijdens de wedstrijd komt puur door het gebrek aan HOY-proteïnen!!!