Jack Frog / Shutterstock.com

Donja benadrukt dat date veel lelijker is in het echt

‘Hij is gewoon heel fotogeniek’

Donja (23) is al een tijdje aan het daten en het wordt steeds leuker. Haar vriendinnen zijn dus reuze benieuwd. Donja vindt het altijd een beetje ongemakkelijk om foto’s van haar date te laten zien dus ze zegt het er voor de zekerheid maar bij: “In het echt is-ie véél lelijker.”

“Oké ik laat hem zien maar je moet niet teveel op de foto’s letten. Hij is gewoon heel fotogeniek”, benadrukt Donja. Ze scrollt door zijn profiel om een geschikte foto te vinden. “Hmm, deze niet, nee deze ook niet echt… Ja hij staat gewoon heel goed op de foto’s. Maar qua uiterlijke kenmerken heeft-ie heel veel weg van Shrek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *